Johan Stengård Big band

Kapellmästaren Johan Stengård, tenorsaxofonist med förflutet i många storband och en solistkarriär som spänner över många decennier. Han brinner för att storbandstraditionen skall leva vidare. Så det är kanske inte överraskande att han bestämt sig för att samla ihop ett gäng likasinnade musiker som vill spela originalarrangemang från USA.

Sous le ciel de Paris

Camilla Ringquist tillsammans med pianisten, artisten och sonen Elias Ringquist. Ett samarbete som pågått på olika scener i över ett decennium! Camilla och Elias tar er till hjärtat av Frankrike via Piaf, Barbara, Ferré, Bécaud, Aznavour. Missa inte denna möjlighet att besöka Paris utan att lämna Vasastan!

Solen Sover (2-6 år)

Det är läggdags! Alla måste sova, brandbilen och grävmaskinen, huset och trädet och till och med solen behöver lägga sig, för att orka stiga upp igen på morgonen! Vad har de egentligen hållit på med för de verkar så trötta? En fortsättning till de tidigare föreställningarna Månen och Dockan sover.

Över muren under havet

En musikal om en skruvad framtidsbild. UusiTeatteri har skapat en musikalisk framtidsvärld som låter både igenkännbar och fjärran, och där musiken framförs på egentillverkade framtidsinstrument som byggs speciellt för denna fantasifulla föreställning.