Johan Stengård Big Band

Vi på Olympiateatern är särskilt stolta och glada över att kunna presentera Johan Stengård och hans eminenta storband, alltid på en måndag.

Sista konserten för säsongen, den 5 december, är dessvärre redan fullbokad. Men nu finns det fem nya härliga måndagskvällar att se fram emot med början den 20 februari!

Johans populära måndagskvällar har denna säsong slagit alla rekord – såväl publikmässigt som konstnärligt.

Och vilken publik! Ni som varit med vet att vi på teatern älskar er och att ni är mer än välkomna tillbaka.

Till Johans storbands nya publik, som glädjande nog hela tiden växer neråt i åldrarna, säger vi: Välkomna till en musikupplevelse ni inte kommer att glömma!

Johan har lovat att om publiktrycket blir stort, kommer han och storbandet ytterligare fem kvällar i vår, så var med och tryck på!

Säg den jazzmusiker som inte drömt om att någon gång vara med i ett storband och spela originalarrangemang av amerikanska stjärnarrangörersom Nelson Riddle, Billy May, Neal Hefti eller Quincy Jones.

Kapellmästaren Johan Stengård, tenorsaxofonist med förflutet i många storband och en solistkarriär som spänner över många decennierär inget undantag. Han brinner för att storbandstraditionen skall leva vidare. Så det är kanske inte överraskande att han bestämt sig för att samla ihop ett gäng likasinnade musiker
som vill spela originalarrangemang från USA.

Självklart är även denna säsong Patrik Lundström gästartist som bandets vokalist.