Hyra Olympiateatern

Vi hyr ut Olympiateatern för egna föreställningar, repetitioner, konferenser och fester. Teatern har ett utmärkt läge, centralt i Stockholm, nära T-banestation Odenplan, pendeltågsstation Stockholm-Odenplan samt busslinjerna 2 och 4.

Teater

Scenen passar för föreställningar i litet format och har flexibel möblering så att ni kan anpassa efter era produktioner. Det finns ljus, flygel och ljudanläggning. Maximalt antal publik är 80 personer.

Föreställningar hos oss annonseras på vår hemsida, vår Facebook och nyhetsbrev samt i vårt skyltfönster mot Västmannagatan.

Fest

Duka upp till annorlunda fest och skapa minnen för livet. Max 80 gäster. Vi kan hjälpa till med kontakter till underhållare eller catering.

Konferens och event

Håll ditt nästa evenemang hos oss i en annorlunda och mysig miljö. Hos oss har vi haft bok- och skivreleaser, interna företagsarrangemang, workshops och en mängd stora och små aktiviteter.

Kontakta oss

Olympiateatern drivs numera under namnet UusiTeatteri. För mer information om priser och tillgänglighet se https://uusiteatteri.se/kontakt/