Om teatern

Olympiateatern är en mysig teater i Vasastan med ett varierat utbud av teater- och musikprogram. Olympiateatern har startade sin verksamhet sedan 2012 när lokalen togs över från Odenteatern. Här spelas teater, opera, musikaler och ges konserter och föredrag.

Sedan januari 2017 samarbetar vi med UusiTeatteri – www.uusiteatteri.se som främst producerar tvåspråkig barn och ungdomsteater.

Olympiateatern välkomnar gästspel från teatergrupper och musikgrupper, film och musikinspelningar, workshops och företagskonferenser. En unik miljö centralt i Stockholm. Max antal personer som kan vistas i lokalen är 80 sittande. Stolarna är inte fasta och kan placeras flexibelt utifrån behov.

För mer information om att hyra teatern – klicka här

Tillgänglighet

Vår teaterlokal ligger en trappa ner från gatuplanet (ca 20 trappsteg). Ledstång finns. Vi har personal på plats som gärna hjälper till i trappan vid behov. Lokalen har ingen rullstolslift, men lättare rullstolar kan vi hjälpa att bära ner till teaterlokalen. Kontakta oss gärna i förväg. Vid skolföreställningar finns vår personal på plats vid ingången.

Kommunikation

Olympiateatern är en av Stockholms centralaste lokaler, nära t-t-banestation Odenplan och pendeltågsstation Stockholm-Odenplan. Även bussarna 2 och 4 m.fl. stannar precis närheten

Erbjudande

Olympiateatern samarbetar med Italienska Restaurangen Garage del Gusto som ligger granne med teatern. Boka bord på 0723-281631 eller info@garagedelgusto.com. Fabio med personal hälsar er BENVENUTI!!! Du visar din teaterbiljett och du får 10 % rabatt på hela notan. Se mer info på www.garagedelgusto.com